zaterdag 18 september 2010

Werk in uitvoering

Een drukke zomer die begon met een feestje bij Friday Next  http://www.fridaynext.com/weblog  in Amsterdam voor de kasTafel . Vervolgens via Alrik Koudenburg de opdracht tot het ombouwen van een Piaggiobakbrommer tot de nieuwe FROZZ FrozenYoghurt Mobiel.
http://www.frozz.com/2010/07/28/frozz-goes-mobile . Een behoorlijk complexe opdracht, wel erg leuk resultaat ! En hele fijne ijsjes !
Hierna de kastafel geleverd voor de prachtige etalage bij Pols Potten ( by Frans Piek ).
Een leuk stukje op de site van Elsevier : http://www.elsevier.nl/web/Dossiers/Ding-van-de-week/268832/Het-ding-van-de-week-is-zowel-kas-als-tafel.htm 
Tussendoor nog een fotointermezzo voor de a.s. Linda Wonen en vanaf vandaag is ook bij Cristian Ouwens in Rotterdam de kasTafel te koop. Kortom weinig tot geen vakantie voor mij deze zomer .

Deze aankomende tijd is het  volle kracht vooruit naar Inside Design waar er van 24 -26 september open huis zal zijn bij mij in het atelier : http://www.elle.nl/inside_design/Pers . Tijdens dit weekend een sneak preview van mijn Van Eesterentafel  !  ( tafel aangekocht door binnenkort te openen Van Eesteren Museum ). 
Voor de woonbeurs in de Rai vanaf 25 september worden er weer een nieuwe tafels gespoten in de fabriek , niet alleen witte maar ook een aantal groene, voor de VIP ruimte op de beurs. Kortom veel werk in uitvoering . Foto's volgen .........